10 - Mile Jedinak Gençlerbirliğinin nasıl kiraya verdiğini anlamak güç ancak Antalyaspor ortasahasını topladığı bir gerçek,listeme 10.sıradan girdi.
9 - Ariel Broggi Sol bekte pırpır bir oyuncu görmeyeli epey olmuştu,istikarlı futbolu sayesinde kampın en çok beğenilen ismi Sosibo'nun yerini aldı,benim listemede 9.sıradan girdi.
8 -Elano Blumer Belki ün , şöhret açısından Galatasaraylıların isteğini karşıladı ancak futbol olarak daha çok şey veremedi,ancak yinede attığı paslarla,şutlarıyla benim listeme girdi.
7 -Labinot Harbuzi İlhan Cavcav'ın 750.000 � verdiği oyuncu.Pasları,tekniği ile bence ligdeki en kaliteli oyun kuruculardan birisi,bu listede olmayı haketti.
6 -Pablo Battala Bursaspor'un 10 numarası ligde attığı frikiklerle ve ölümcül paslarla isteneni yaptı.
5 - İvan Ergic Bursasporlu oyuncular biraz fazla olacak ama Bursa bu yıl iyi transferler yaptı.Juventus alt yapısında yetişmiş,Baselde uzun yıllar oynamış teknik bir isim.
4 - André Santos Konferedasyon Kupasının en iyi sol beki seçilen Dos Santos'a listemde yer vermeseydim,kendimi kötü hissedecektim
.Sol bek oynadı,sol kanat oynadı gerektiğinde oyun kurucu oynadı ancak hiç sırıtmadı.Bu formu ona listemde 4. sırayı getirdi.
3 - Ozan İpek 2.ligden gelmesine rağmen hiç sırıtmadı,sol açıkta oldukça iyi bir futbol sergiledi,ah bir de agresif olmasa ...
2 - Kader Keita Sağ açıkta mükemmel bir futbol sergiledi,bütün rakiplerini geçerek sağdan kestiği ortalar sayesinde Nonda'ya dahi gol attırdı,helal olsun diyoruz ve listemizde 2.sırayı Keita'ya veriyoruz.
1 - Ariza Makukula Bu performans ile 1.sırayı almasına şaşmamak gerek ligin gol kralı
.
Listemde ara dönem transferlerine yer vermedim,bazılarına göre liste yanlış olabilir.
Oğuzcan Özel / Denizli(yesilsiyahask.blogspot.com )